Vooral als je ervaart dat er 1x in de maand een piranha van onderen je aanvalt. šŸ¦ˆ Menstruatiepijn is misschien wel Ć©Ć©n van de meest vervelende symptomen van het vrouwelijk lichaam. Soms kan het zo hevig zijn dat het je dagelijks leven beĆÆnvloedt. Maar wat als je menstruatiecyclus langer is dan normaal? Of als de pijn zodanig is dat je het niet meer aankunt? Dan is het belangrijk dat je hulp zoekt.

Bij Selah Therapie bieden we een praktijk gebaseerde oplossing voor menstruatieproblemen en andere onbegrepen (vrouwen) klachten. Onze unieke methode is gebaseerd op technieken uit massage, fysiotherapie, chiropractie, hormonale en orthomoleculaire therapie.

We geloven dat het lichaam geen pijn gebruikt om ons te kwellen. Maar dat het een wijze adviseur is en deel uitmaakt van een systeem dat zich richt op ons beter maken. Bij Selah Therapie voelen mensen zich gekoesterd.

Menstruatiepijn kan ervoor zorgen dat je je moe en uitgeput voelt. Je kan last hebben van buik- en rugpijn, hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid, angst en stemmingswisselingen. Deze symptomen kunnen je dagelijks leven beĆÆnvloeden. Het kan je moeite kosten om te focussen op je werk of school. Je kan niet meer genieten van je favoriete activiteiten omdat de pijn te veel wordt.

Bij Selah Therapie begrijpen we dat iedere vrouw anders is. Daarom maken we gebruik van een combinatie van technieken die zijn afgestemd op je lichaam en je levensstijl. We leren je hoe je je symptomen beter kunt begrijpen en hoe je je levensstijl kunt aanpassen om je menstruatieproblemen te verminderen. Bovendien krijg je tips over gezond eten en hoe je je lichaam kunt verzorgen om je te helpen je beste zelf te zijn.

Dus als je lijdt aan menstruatiepijn of een lange menstruatiecyclus, neem dan contact op met Selah Therapie. We zijn er om je te helpen je menstruatieproblemen aan te pakken, zodat je je optimale gezondheid kunt bereiken. We staan klaar om je te helpen je leven terug te krijgen.

Boek een gratis kennismaking om ons te leren kennen.

<3
Richard en Silvana

www.selahtherapie.nl (online afspraken agenda)