Onze Selah Therapie

Bij Selah Therapie werken aan het klachtenvrij maken door onze eigen methode – Selah TherapieTM . We staan bekend om onze resultaatgerichte en innovatieve methode rondom het oplossen van onbegrepen (vrouwen)klachten.
We

Wat maakt ons anders?

Wat maakt jullie anders dan de reguliere fysio-, massage-, of oefentherapeut? Waarom behalen jullie wel resultaten?

De methode van Selah Therapie is een gereedschapskist gevuld met innovatieve & bewezen technieken uit de chiropractie, fysiotherapie, massagetherapie, psychotherapie en de orthomoleculaire therapie.

Bij Selah Therapie staan we bekend dat we als je komt met je klacht, dat jij als patient centraal staat in de behandeling. Je bent geen nummertje en we behandelen je met de kennis dat jij je lichaam het beste aanvoelt/kent.

We werken mét jou samen.

Voor wie?

Mensen met aanhoudende lichamelijke klachten zoals bekkenpijn, rugpijn, heuppijn en dergelijke klachten.

Mensen die van het kastje naar de muur gestuurd worden of er mee moeten leren leven binnen de reguliere zorg.

Mensen met hormonale klachten zoals endometriose, PMS, overgang en zwangerschap.

Wij staan klaar vóór jou!

Worden jullie behandelingen vergoed?

Momenteel worden onze behandelingen niet vergoed. We kiezen ervoor om het meest ultieme uit de behandeling te halen en daarvoor zoeken we de weg buiten het reguliere zorgsysteem.

Omdat we niet vergoed worden hebben we meer tijd voor jou en draagt dat bij aan de snelheid van jouw herstel. Wij verdienen niet aan ziekte – zoals de reguliere zorg -, maar aan dat jij gezond blijft. Want wie wil er nou niet een therapeut die je snel weer op de been helpt?

Wél hebben we verschillende opties, zoals abonnementen of strippenkaarten naast de reguliere losse behandelingen om tegemoet te komen in de kosten.